2020-2021 Eğitim Öğretim yılından başlayarak kademeli olarak Mesleki ve Teknik AnadoluLiselerinin Gıda Teknolojisi Alanı 9. sınıflarında uygulanacak dallar, dersler, ders saatleri ve ders içeriklerini inceleyin
HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
Gıda Teknolojisi |
Öğretim Programları |
Öğretim süresi |
---|---|---|
ÖNLİSANS |
Arıcılık |
2 |
Aşçılık |
2 |
|
Bağcılık |
2 |
|
Bahçe Tarımı |
2 |
|
Bitki Koruma |
2 |
|
Biyokimya |
2 |
|
Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi |
2 |
|
Çim Alan Testi ve Yönetimi |
2 |
|
Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği |
2 |
|
Endüstriyel Tavukçuluk |
2 |
|
Fındık Eksperliği |
2 |
|
Fidan Yetiştiriciliği |
2 |
|
Kesme Çiçek Yetiştiriciliği |
2 |
|
Mantarcılık |
2 |
|
Organik Tarım |
2 |
|
Ormancılık ve Orman Ürünleri |
2 |
|
Pazarlama |
2 |
|
Peyzaj ve Süs Bitkileri |
2 |
|
Seracılık |
2 |
|
Sulama Teknolojisi |
2 |
|
Süs Bitkileri Yetiştiriciliği |
2 |
|
Süt ve Besi Hayvancılığı |
2 |
|
Şarap Üretim Teknolojisi |
2 |
|
Tarım |
2 |
|
Tarım Makineleri |
2 |
|
Tarımsal İşletmecilik |
2 |
|
Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi |
2 |
|
Tarla Bitkileri |
2 |
|
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler |
2 |
|
Tohumculuk |
2 |
Gıda Teknolojisi |
Öğretim Programları |
Öğretim süresi |
---|---|---|
LİSANS |
Beslenme ve Diyetetik |
4 |
Gıda Teknolojisi |
4 |
|
Yiyecek İçecek İşletmeciliği |
4 |
|
Organik Tarım İşletmeciliği |
4 |
|
Gastronomi |
4 |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
4 |
|
Konaklama İşletmeciliği |
4 |
|
Konaklama ve Turizm İşletmeciliği |
4 |
|
Seyahat İşletmeciliği |
4 |
|
Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği |
4 |
|
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik |
4 |
|
Turizm Rehberliği |
4 |
|
Turizm ve Otel İşletmeciliği |
4 |
|
Turizm ve Otelcilik |
4 |